2021-06-29 07:41:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy kedves gesztus, szép pillanat most feltölt energiával

Napi horoszkóp június 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint távolból minden sokkal jobbnak látszik, mint amilyen a valóságban. Ez érvényes egy kecsegtető állásra is, de az ismerősöd párkapcsolatára is. Ezért ne hallgass most senkire, és csak a saját fejed után menj!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Bármit elérhetsz, bárkit elcsábíthatsz, a bolygók most szinte tálcán kínálják a lehetőségeket, csak élned kell velük. Sokat ígérő távlatok nyílnak előtted. Ráadásul befolyásos emberek is támogatnak, mégis tele van a lelked aggodalommal. Ennek okait magadban kell tisztáznod...

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Más sem jár a fejedben, mint a szerelem, de akiért rajongasz, nem is sejti. Mi lenne, ha kezdeményeznél? A munka frontján jobb, ha nem ütöd az orrod mások dolgába, mert még a legjobb szándék is visszájára fordulhat, és a nyakadba sózzák a hibákat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolatodban szerencsés fordulatot hoz egy hirtelen napfényre kerülő titok, rájössz, féltékenységed alaptalan volt. Egy fontos kérdésben nem sok időd marad a gondolkodásra, döntened kell. Az a jó, ha az első gondolatodat valósítod meg.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Optimizmusod és megérzéseid átsegíthetnek egy kellemetlen helyzeten. Most jobb, ha nem akarod meggyőzni a másikat saját igazadról, mert azzal mindent elronthatsz. Legyen elég annyi, hogy az történik, amit te akarsz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan élmények érnek ma, amelyek miatt kénytelen vagy megváltoztatni az álláspontodat. De ez nem baj! A gond az lenne, ha eltökélten, elvakultan ragaszkodnál a véleményedhez. Mindenki nagyon értékel téged ezért a józan és becsületes hozzáállásért.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Alighanem kárba vész egy csomó munka, mert olyan emberek szimpátiáját akartad megnyerni, akik irigységből a vesztedet akarják. A magánéletedben is képtelenség mindenkinek a kedvében járni. Nem is kell, csak arra az egyre koncentrálj, akit szeretsz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehezen jutsz dűlőre valakivel kapcsolatban. Nem tudod eldönteni, hogy vonzz, vagy idegesít az illető, ahogy azt sem, hogy valójában jó embernek tartod-e, megbízol-e benne. Vigyázz, ebből még amolyan se veled, se nélküled kapcsolat is alakulhat!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár egyébként remekül átlátod a részleteket, most mintha mégis kicsit elvesznél közöttük. Sok kisebb feladat, intézni való vár. Azt viszont észreveszed, hogy van valaki a környezetedben, aki mintha többet is szeretne egyszerű barátságnál.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy régebbi konfliktus újraéled, és a vita hevében olyasmit is kimondasz, amit talán nem kellene. Vigyázz, mert ezzel most nagyon sokat kockáztatsz. Lehet, hogy egy kedvező lehetőséget is elszalasztasz, mert dacból szembe mész a másikkal.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Csupa érdekes fejleményt hozhat ez a nap. Lehet, hogy különös hírt hallasz, vagy veled történik valami, ami kiragad a megszokottságból. Az biztos, hogy kedvező fordulatot vesznek a dolgok.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Kiegyensúlyozott, harmonikus napod van, tele érzéssel és pozitív megélésekkel. Egy kedves gesztus, szép pillanat most feltölt energiával. Jó érzés, most a Halak közelében lenni, mert a pozitív kisugárzása mindenkit jókedvre hangol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: